Amazon quiz 15/06/2020

Amazon quiz 15/06/2020

Amazon quiz 15/06/2020
Manprith
Monday, June 15, 2020
How to Submit Amazon The June Quiz Answers?  Open Amazon App and Search for "QuizTime" or Click on Quiz time Banner on App Home Page. You can also find Amazon The June Quiz Banner in Side Menu in Amazon App. Click on Submit Quiz Answers Button on The June Quiz Page Submit Answers of 5 Questions Correctly and Wait for Winners Announcement in Lucky Draw for The June Quiz.

Which Indian state would now be producing the high-quality Australian Merino sheep wool indigenously?

Answer 1: Uttarakhand

Q2. Which of these cities would NOT host any matches during India’s Test series against Australia scheduled to begin in December 2020?

Answer 2: Perth

Q3. Which famous political leader and a Lady Shri Ram College graduate born on June 19th, won the Nobel Peace Prize in 1991?

Answer 3: Aung San Suu Kyi

Q4. Who recently assumed office as the president of the Confederation of Indian Industry (CII) for 2020-21?

Answer 4: Uday Kotak

Q5. Which two clubs played in the first match of the La Liga post the shutdown due to the COVID- 19 crisis?

Answer 5: Real Betis, Sevilla



Amazon The June Quiz Answers- Win Rs.5,000 Amazon Pay Balance

Amazon The June Quiz is live on Amazon App from 8th June 2020. We Have Added The June Quiz Answers to Help you win Contest. You can Win Rs.5,000 Amazon Pay Balance By Submitting the correct Answers of all 5 Questions of The June Quiz. The Amazon The June Quiz Questions are Related to Historical Events occurred in the month of June. Twitter Hashtag for The June Quiz is #AmazonJuneQuiz. The First Question of The June Quiz is, "On June 6, 1674, who was coronated at the Raigad Fort and was given the title of 'Chhatrapati'?". This Amazon Quiz Time Contest Will End on 29th June 2020.

Question 1 of 5: 

On June 6, 1674, who was coronated at the Raigad Fort and was given the title of 'Chhatrapati'?

The Answer is- Shivaji

Question 2 of 5: 

In June 2014, which of these states was split to create the 29th state in India?

The Answer is- Andhra Pradesh

Question 3 of 5: 

On 25th June, 1983 India beat West Indies to win their first ever World Cup. Who was the West Indies captain in that match?

The Answer is- Clive Lloyd

Question 4 of 5: 

On June 21, 2018 1,00,984 participants set what Guinness World Record at Kota?

The Answer is- World's Largest Yoga Lesson

Question 5 of 5: 

Which famous writer, winner of the 'Best of the Booker' award was born on June 19, 1947?

The Answer is- Salman Rushdie



How to Participate in the Amazon The June Quiz Contest?

  • The June Quiz will commence on 8th June 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 29th June 2020 11:59:59 p.m. (IST) ("Contest Period"). 
  • In order to be eligible to Participate in The June Quiz, during the Quiz you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  • Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to The June Quiz page or By Clicking Here, where 5 (five) questions will be posted during the Contest Period.
  • Thereafter, you need to answer all The June Quiz Contest questions correctly. If All Answers are Correct you will be entitled to a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest.
  • The draw of lots will be carried out at the end of the Quiz and a total of 12 (Twelve) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Rs.5,000 Amazon Pay Balance
  • The June Quiz Winners will be declared on or before the End of next Month


  • What is the screen size of the new Samsung Galaxy Tab S6 Lite?

    Answer 1: 10.4 Inches

    Question 2. Which accessory of Samsung Galaxy Tab S6 lite will help you take notes effortlessly?

    Answer 2: S Pen

    Question 3. The new Samsung Galaxy Tab S6 Lite comes with an in-box S Pen.

    Answer 3: True

    Question 4. The battery capacity of the Samsung Galaxy Tab S6 Lite is ______ mAh.

    Answer 4: 7040 mAh

    Question 5. What is the expandable storage capacity of the Samsung Galaxy Tab S6 Lite?

    Answer 5: 1 TB